logo

Doe mee aan Alkmaars Talent 2021

Inschrijven! Demo Demo Demo
whiteimage

Over ons

Alkmaars Talent is een talentenjacht voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Alle kinderen en jongeren uit Alkmaar en regio Alkmaar (waaronder ook de fusiegemeentes Graft, de Rijp en Schermer) kunnen zich inschrijven om auditie te doen en hun talent te tonen. Ook de kinderen die in Alkmaar op school zitten, maar niet uit Alkmaar komen mogen zich aanmelden.

Alkmaars Talent wordt georganiseerd op initiatief van het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Het doel van de talentenjacht is onder andere om meer bekendheid te genereren voor het Jeugdcultuurfonds Alkmaar.

Jeugdcultuurfonds Alkmaar

logo

In Alkmaar leven ongeveer 1.700 jongeren in gezinnen met een minimuminkomen. Het Jeugdcultuurfonds Alkmaar zet zich in voor deze doelgroep. Voor deze jongeren wordt het lesgeld en/of benodigdheden (zoals een instrument, een paar dansschoenen etc.) betaald. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.jeugdcultuurfonds.nl

Organisatie

Voor deze talentenjacht is een stichting opgezet, Stichting Alkmaars Talent. Het bestuur van de stichting bestaat uit vrijwilligers. Een aantal bestuursleden is eveneens bestuurslid van het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Daarnaast voert Alkmaar Marketing organisatorische en communicatietaken uit voor deze talentenjacht. Meer informatie over het bestuur vind je hier.

 

Je kunt je nog een week aanmelden voor Alkmaars Talent 2016, doe mee! Alkmaarstalent.nl